Szállítás és garancia - Gold Delikát webáruház

+36 20 9995 415

 x 

FIGYELEM!

ELKÖLTÖZTÜNK, ÚJ CÍMÜNK 2022.09.12-TŐL: 2142 NAGYTARCSA, FELSŐ IPARI KRT. 2/B.,C/4.
TELEFON: +36 20 999 5415

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 1-3 munkanapon belül megtörténik.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.

A szállítás módja és költségei:

 

Az áruházakban a Futárszolgálattal történő házhoz szállítást, illetve az Személyes áruátvételi módot választhatja. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget.

 

Házhozszállítás:
A munkanapon délután 14 óráig megrendelt árut Budapesten és a Budapesttel közvetlen határos helységekben 1-5 munkanapon belül délelőtt 10 óra  és délután 5 óra közötti átadással házhoz szállítjuk saját szállítóeszközzel.Távolabbi vidéki címekre a szállítási határidő 2-4 munkanap.

Szállítási díjak:

1/Budapesten:

Bruttó 25.000-, ft-ot  meghaladó  értékű rendelés esetén  ingyenes

Bruttó 25.000-, ft-t el nem érő rendelési érték esetén bruttó 1.900-, ft a szállítási díj.
2/Budapest  közelében lévő helységekben:

Bruttó 25.000-, ft-ot  meghaladó  értékű rendelés esetén bruttó 1.490-, ft,

Bruttó 25.000-, ft-t el nem érő rendelési érték esetén bruttó 2.500-, ft a szállítási díj.3/Budapesttel nem közvetlen határos helységekben:

Rendelési értéktől függetlenül: bruttó 3.500-, ft
de minden esetben szükséges ezen szállítási díj pontosítása (ez ügyben kollégáink keresni fogják Kedves Vevőnket ) a rendelés leadása után

4/Személyes átvétel raktárunkban:

-ingyenes
-a megendelt termékek raktárunkban /2142 Nagytarcsa., Felső Ipari Körút 2/B C/4./ személyesen átvehetőek
munkanapokon 10.00 -16.00 között

A beérkezett megrendelések kiszállításának módjáról, minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, hogy megrendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, ahol a fenti időpontban folyamatosan biztosított a csomag átvételének lehetősége!

 

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszeru használatából eredő kárának megtérítését. ..."

Szavatosság

- 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről.
- Fontos tudnivalók a 2003. november 22. előtt és november 22-től vásárolt kötelező jótállás hatálya alá tartozó termékekkel kapcsolatban.

Linkek

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
- MKEH

Elérhetőségeink

  • ÚJ CÍMÜNK 2022.09.12-TŐL:
  • 2142 Nagytarcsa, Felső Ipari krt. 2/B., C/4., 085/147
  • Telefon: +36 20 999 5415
  • E-mail: info[kukac]golddelikat.hu