+36-1-383-0264

 x 

Regisztráció
Megrendelése előtt, kérjük regisztráljon. A regisztrációs adatlapon szereplő adatokat (név, cím, telefonszám stb.) kérjük pontosan tölse ki, hiszen ezek lesznek a számlázás és a szállítás adatai.

Termékválasztás
A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. A vásárlás alatt folyamatosan figyelemmel kísérheti a kosár tartalmát, míg a baloldalon lévő termékek közül válogat.
Amennyiben törölni szeretné valamelyik árucikket a kosarából, úgy a törlés címszó alatt a mezőbe kattintva, eltávolíthatja azt.

Fizetési és szállítási mód kiválasztása

A megvásárolni kívánt termékek kiválasztása után a Kifizetés gomb segítségével léphet tovább. Itt kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb fizetési és szállítási módot.

Szállítási cím
Ha a szállítási cím nem egyezik meg az Ön által korábban regisztrált címmel, itt lehetősége van új szállítási cím megadásához.

Szállítás módja

  • Házhozszállítás Futárszolgálattal
  • Termék átvétele üzletünkben

Fizetés módja

  • Készpénzzel a futárnak

A termék árát és a házhozszállítás díját, a termék kézhezvételekor kell megfizetni a futárnak.

  • Átutalással

Azon partnereink tudnak átutalással fizetni, akikkel külön megállapodás jött létre.
A Gold Delikát Kft-vel kötött szerződéseket minden esetben iktatjuk.

Üzletünk címe:

Gold Delikát Kft.

1148 Budapest, Róna u. 1-3.
Nyitvatartási idő: H-P: 7.30-17.30 óráig, Szo - V: Zárva

Rendelés lezárása
Amennyiben kiválasztotta a megvásárolni kívánt termékeket, megadta a szállítási címet, a fizetési és szállítási módot, a Megrendelés megerősítése gombra kattintva lezárhatja megrendelését.
Az Ön által megadott e-mail címre rövid időn belül elküldjük megrendelésének visszaigazolását.
Ha bármilyen észrevétele van a visszaigazolás tartalmát illetően, kérjük, mihamarabb írjon az info  kukac golddelikat.hu e-mail címre, vagy telefonáljon a 383-0264-es telefonszámra a hibás teljesítés elkerülése érdekében.

Kérjük, hogy átvételkor ellenőrizze hogy a csomag tartalma és a számlán szereplő tételek a valóságban megegyeznek-e az Ön által megrendelt termék(ek)kel. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel, kérjük, mielőbb forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, hogy azonnali megoldást találjunk

Elérhetőségeink