Szállítás és garancia Nyomtatás E-mail

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.

A szállítás módja és költségei:


Az áruházakban a Futárszolgálattal történő házhoz szállítást, illetve az Személyes áruátvételi módot választhatja. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget.


 1. Díjmentes házhoz szállítás 24 órán belül BUDAPEST TERÜLETÉN
  Bruttó 5.000 Ft rendelési értékhatár felett
  (5.000 Ft alatt a kiszállítási díj 1.000 Ft)

 2. Díjmentes házhoz szállítás 24 órán belül BUDAPEST KÖRNYÉKÉRE
  Bruttó 20.000,- Ft rendelési értékhatár felett
  (20.000 Ft alatt a kiszállítási díj 2.000 Ft)

 3. Házhozszállítás Futárszolgálattal VIDÉKRE
  (kiszállítás 1-3 munkanapon belül)
    0 - 20 kg-ig 1.500 Ft  -tól
  20 - 40 kg-ig 3.510 Ft -tól
  A vidékre történő kiszállítás költsége minden esetben megrendelésenként egyeztetést igényel!

 4. Személyes átvétel üzletünkben
  Ingyenes
  a megrendelt termékeket átveheti üzletünkben 1148 Budapest, Róna.u.1-3 
  Nyitva tartás: H-P: 8-17 óra között


A beérkezett megrendelések kiszállításának módjáról, minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Kérjük, hogy megrendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, ahol a fenti időpontban folyamatosan biztosított a csomag átvételének lehetősége!


Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
"... 4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (3) Ha a gazdálkodó szervezet nem tesz eleget a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének, a fogyasztó az elállás jogát az áru átvételének napjától, szolgáltatás nyújtása esetében pedig a szerződés megkötésének napjától számított három hónapon belül gyakorolhatja. (4) Ha a 3. § szerinti tájékoztatásra a (3) bekezdésben meghatározott három hónapon belül sor kerül, a fogyasztó számára az elállásra nyitva álló nyolc munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a tájékoztatót kézhez kapta. (5) A gazdálkodó szervezet köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszeru használatából eredő kárának megtérítését. ..."

Szavatosság

- 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet a fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igények intézéséről.
- Fontos tudnivalók a 2003. november 22. előtt és november 22-től vásárolt kötelező jótállás hatálya alá tartozó termékekkel kapcsolatban.

Linkek

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
- MKEH

 

Hírlevél

Hírlevelünkből értesülhet aktuális híreinkről és akcióinkról!

Név:

E-mail: