Gold Delikát webáruház - Gold Delikát webáruház

+36 20 9995 415

 x 

FIGYELEM!

ELKÖLTÖZTÜNK, ÚJ CÍMÜNK 2022.09.12-TŐL: 2142 NAGYTARCSA, FELSŐ IPARI KRT. 2/B.,C/4.
TELEFON: +36 20 999 5415

ReklámajándékokMintegy 2000 féle termékünk alternatívát kínál, minden értékkategórában tudjunk választékot kínálni, az általunk forgalmazott exkluzív italok, édességek, kávé, tea, dohányáruk és kiegészítőik, valamint reklám és szóróajándékok széles palettájából.

Céünk egyik fő profilja az úgynevezett reprezentációs és reklám ajándékozási igények kielégítése, kiszolgálása. Úgy gondoljuk, hogy napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír a vállalkozások életében a jó partner megbecsülésének kifejezésre juttatása.

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy apró figyelmesség, egy gondosan kiválasztott ajándék szinte mindig jótékonyan befolyásolja mind a személyes, mind pedig az üzleti kapcsolatokat, hiszen ily módon hatással tudunk lenni egy üzlet létrejöttére, vagy a már meglévő kapcsolatok ápolására, esetleg felpezsdítésére.

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, hogy mind belső-, mind külső reprezentációs gondját a lehető legminimálisabbra csökkentve, piacképes árainkkal és különleges szolgáltatásainkkal - egyedi elképzeléseiket figyelembe véve - a legteljesebb szolgáltatást nyújthassuk Önnek.

Mintegy 2000 féle termékünk alternatívát kínál, minden értékkategórában tudjunk választékot kínálni, az általunk forgalmazott exkluzív italok, édességek, kávé, tea, dohányáruk és kiegészítőik, valamint reklám és szóróajándékok széles palettájából.

Ez a javarészt exkluzív termékkör alkalmas a folyamatos kapcsolat, egy-egy jelentősebb üzletkötés, vagy az éves együttműködés, munka elismerésére (akár saját kolléga irányában is!), de ugyanígy hasznos lehet egy kiállítás vagy saját rendezvény, konferencia kapcsán is.

Az általunk forgalmazott Present Perfect kollekció kedvező árainak és a mögötte meghúzódó szakmai háttérnek köszönhetően a hazai reklámajándék piac kimagaslóan legnépszerűbb kollekciója.

Ebben az évben a Present Perfect Kollekció közel 5000 termékét kétféle (a koncepcióját tekintve alapvetően eltérő) katalógusban mutatjuk be.

A Promotion katalógus csábító áron mindent magában foglal, amit reklámajándéknak hívunk. A csaknem 300 oldalas katalógus legnépszerűbb termékei  raktárról azonnal szállíthatóak, míg az ezt meghaladó rendeléseket 1-2 hetes szállítási határidővel teljesítjük.

A Gift Coctail katalógusban azoka a termékek találhatók, amelyeket rendszeresen raktárkészleten tartunk, így ezeket szinte azonnal tudjuk szállítani. (a készlet erejéig.)

A The High End katalógusunk az igényes üzleti ajándékok egyedülállóan széles skáláját vonultatja fel a hazai piac számára legkedvezőbb áron. A több mint 400 oldalon felsorakoztatott ajándékkínálat a szokottnál magasabb minőségű termékeket kínálja 1-2 hetes szállítási határidővel.

A PresenTex katalógusunkban szereplő Jerzees, Fruit of The Loom, US Basic, Slazenger, Best in Town, Mc Forsum mind jól ismert és kedvelt márkák a reklámruházat piacán. Az alapmodelleket 24 órán belül, raktárról szállítjuk. Prémium kategóriás termékek 1-2 hetes szállítási határidővel rendelhetők.


Elérhetőségeink

  • ÚJ CÍMÜNK 2022.09.12-TŐL:
  • 2142 Nagytarcsa, Felső Ipari krt. 2/B., C/4., 085/147
  • Telefon: +36 20 999 5415
  • E-mail: info[kukac]golddelikat.hu