Termékkereső

Megjelent cégünk
2019-es Katalógusa!

Katalógus 2016

Ha szeretné hogy eljuttassuk Önhöz,
írjon az infokukacgolddelikatponthu címre vagy
vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!
 
Friss Gyümölcsök
 
Ajándékcsomagok, ajándékkosarak Nyomtatás E-mail

AjSaját készítésű ajándékcsomagok és ajándékkosarak minden alkalomra, akár több száz darabos mennyiségben is...

Az eddigi több tízezer darab ajándékkosár, ajándékcsomag elkészítése révén megszerzett tapasztalataink alapján összeállított KATALÓGUSUNKBAN egy olyan szelekciót kívánunk bemutatni Önöknek, mely reményeink szerint az e téren jelentkező igények java részét kielégíti.


Tevékenységünk során, elsődleges szempont a vevői igények figyelembevétele úgy az elkészített csomagok összetétele, megjelenése, mint azok ára tekintetében.

Vevőcentrikus munkánk eredményeképpen jelenleg csaknem 1000 aktív vevőpartnerrel rendelkezünk, melyek között egyaránt megtalálhatók multinacionális cégek magyarországi leányvállalatai, hazai tulajdonú nagyvállalatok, kis- és közép-vállalkozások, budapesti kerületi önkormányzatok, felsőoktatási intézmények és alapítványok.Ezen katalógusban szereplő termékeinkre leadott rendelést, a mennyiség nagyságától függően 1-5 napon belül igyekszünk teljesíteni. Katalógusunkban szereplő árak bruttó árak!

A RENDELÉS NAGYSÁGA 1 DARABTÓL AKÁR 5000 DARABIG!

Itt kívánjuk megjegyezni, hogy természetesen minden tekintetben készséggel igyekszünk megfelelni a kedves partnereink által támasztott egyedi igényeknek is abban az esetben, ha jelen katalógusunkban nem sikerül megtalálni az elképzeléseinek megfelelő összeállítást. Ebben az esetben a rendelés teljesítése külön egyeztetés alapján történik. Bízunk abban, hogy szolgáltatásaink és a katalógusban szereplő termékek elnyerik tetszésüket és mielőbb üdvözölhetjük Önöket vevőink között, hiszen:


FEJTÖRÉS HELYETT EGY BIZTOS MEGOLDÁS: GOLD DELIKÁT!


LAST_UPDATED2
 

Hírlevél

Hírlevelünkből értesülhet aktuális híreinkről és akcióinkról!

Név:

E-mail:

Szentkirályi ballonos áasványvíz